RSS

Seminari 5.11.09

En aquesta sessió de seminari, hem parlat de la setmana d’activitats. Quina activitat realitzarem cada dia, en que consistirà, els treballs que haurem d’elaborar... Des del nostre seminari, ens hem proposat realitzar un vídeo conjuntament. Cada persona, s’encarregarà de gravar una activitat diferent de les que fem durant la setmana, i desprès, les ajuntarem.

Tot seguit, cadascú, ha presentat el seu bloc a la resta de la classe. Hi havia blocs de tota mena. Alguns més elaborats que els altres, alguns més complets que els altres, alguns més visuals que els altres...

Jo mai no havia tingut bloc, però no em va costar masses esforços esbrinar el seu funcionament, aplicacions... En el meu bloc faig un petit recull de tot. El diari de seminari no falta mai, de la mateixa manera que els apunts i les pràctiques de Tic, sempre estan al dia. De tant en tant, també publico aspectes que m’han semblat interessants com fragments de la lectura que vam haver de llegir per l’àrea de comunicació, alguns apunts de música, d’educació física, de plàstica i comunicació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada