RSS

Un bosc d'equilibris

DILLUNS 16.11.09
Hem iniciat la setmana d’activitats anant a un jardí de cordes, al Naturpark. Podria definir-ho amb una paraula: impressionant. Però amb això no en tindria prou per descriure la sortida realitzada a Cerdanyola del Vallès, proposada per l’àrea d’Educació Física.

Només arribar al recinte, a les 14.30, ja ens vàrem disposar a iniciar les activitats, però primer de tot, com a tot arreu, necessitàvem una petita classe teòrica i les seves pràctiques corresponents.

Així doncs, un cop col·locats els arnesos i fet el petit circuit de cordes, tenint en compte totes les mesures de seguretat, col·locant els mosquetons a la línia de vida, sempre primer un i després l’altre, mai al mateix tems, sabent que cal posar el cap enrere i arronsar les cames quan ens tirem per la tirolina, ja estàvem preparats per a fer els circuits de veritat.

Resulta que hi havia tres circuits diferents (el verd, el blau, el taronja i el vermell), amb el seu grau de dificultat diferent. Nosaltres no ens vàrem donar conta i vam tirar pel dret a fer el blau. Podria descriure l’experiència de tantes maneres que seria ben complicat fer-se una idea. Però optaré per a dir que va ser emocionant, excitant, divertit, sorprenent, complicat, tremolós... i fins a una infinitat més d’adjectius.

Cal dir, que vam passar por, que hi havia trams que resultaven impossibles de ser superats, però un cop acabada l’activitat i ja marxant cap a casa totes i cada una de nosaltres vam pensar “no ha estat gens malament, malgrat tot, ho tornaria a repetir.”

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada