RSS

Aportació a la Viquipèdia

El dia d’ahir, vàrem donar per finalitzada la nostra aportació a viquipèdia. No va ser un treball fàcil, ja que mai no trobàvem un moment on poder realitzar-lo. Vam aprofitar el mateix tema treballat a la blocosfera, les Necessitats Educatives Especials (NEE), ja que al anar a consultar-ho, vaig adonar-me de que quasi bé no gaudien d’informació al respecte.

Així doncs, ens vam reunir ahir per finalitzar la feina començada setmanes enrere. Feia uns dies, ja havíem fet l’aportació, a partir del compte de l’Elisabet, que té com a nom d’usuari Elibcn24, aleshores vam editar el wiki i vàrem bolcar la informació que teníem, però amb les presses no ens vam llegir el llibre d’estil del wiki i no vam poder finalitzar el treball aquell dia.

D’aquesta manera, ahir mentre jo esbrinava com es feien els títols (== text ==), com posar guionets (* text)... Els hi anava explicant i elles (la Natalia i l’Elisabet) anàvem editant el document i acabant d’arreglar-ho per que quedés en connotació amb la resta de pàgina web.

Per últim, abans d’acabar-ho vam voler crear alguns enllaços, i després de mirar i remirar vam esbrinar com funcionaven. Així doncs en vam crear un parell, els més representatius, i aquesta ha estat la nostra aportació a la viquipèdia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada