RSS

Apunts de classe 14.12.09

JClic


L’activitat que hem realitzat avui a classe m’ha semblat força interessant. Nosaltres només hem vist dues petites mostres del que podem realitzar, ara només cal deixar-nos portar pel la imaginació i crear. Amb les activitats del trencaclosques i dels jocs associatius, hem sigut capaços d’entendre el funcionament d’aquest programa, per més endavant, realitzar-ne d’altres millors. I al mateix temps, descobrir per nosaltres mateixos del que és capaç el JClicautor.

El ZonaClic és un espai web que ens pot donar idees de com realitzar les activitats. Dins d’aquesta web, trobem un espai on podem descarregar el JClicautor de manera ràpida i senzilla. Cal tenir en compte, però, que per visualitzar les activitats serà necessari l’ús de Java, per a tots aquells que no el tingueu instal·lat, des de la seva mateixa pàgina web el podeu descarregar de manera gratuïta.

En fi, això ha estat tot per avui, aquí us deixo el meu JClic de les fruites!
Per si teniu més ganes de jugar, he estat experimentant amb el programa i n'he creat un de nou, aquest és un JClic d'animals, espero que us agradi!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada