RSS

Intervenció de síntesi

Mai abans no havia creat un bloc personal, malgrat que a l’escola ja m’havien parlat de la seva utilitat, les seves aplicacions i el seu funcionament. Com ja sabia, la seva creació és molt senzilla, l’única dificultat que hi té, és el seu manteniment.

Vaig començar introduint els apunts de la classe de Tic i les sessions de seminari. Va ser després, que poc a poc em vaig anar animant i vaig ampliar el contingut, introduint apunts i activitats de diverses assignatures. Va arribar un punt en el que em vaig sentir obligada a citar-hi tots els aspectes que treballàvem al llarg del dia.

Més endavant, per personalitzar-lo em vaig decidit a cercar una plantilla, no determinada per blogger, que s’adeqüés al món infantil sense que el bloc perdés serietat, d’aquesta manera el vaig fer més meu.

La tasca del bloc, no em va resultar pas complicada ni al inici ni ara, únicament, com ja he dit abans, requereix temps i dedicació. Ara, hi faig constar resums i reflexions d’aspectes treballats a classe que m’han resultat més interessants, a part del diari de seminari i dels apunts i exercicis que corresponen a l’àrea de gestió de la informació i tic.

Ha estat una experiència nova i positiva. El bloc t’obliga a reflexionar, a saber triar, a classificar, a organitzar...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada