RSS

Apunts de classe 2.11.09

Avui hem treballat les diferents aplicacions, propostes d’us creatiu i multimedial del Power Point.
- A través de les transicions entre diapositiva i diapositiva, podem crear sensacions, per exemple, usar la mateixa transició durant tota una presentació, ens transmet monotonia, per tant relaxació, calma.
- Podem jugar a canviar la música de fons entre els canvis de sèries de les diapositives.
- El professor és el qui crea els power points, però seria interessant que els alumnes també en creessin, per exemple els d’infantil, tenint en compte les seves capacitats.

- Hem treballat tipus d’exemples de power point d’usos creatius:
o Relaxació, treballar sentiments. (imatges psicodèliques i de paisatges)
o A partir d’una diapositiva principal que contingui una sèrie d’imatges en petit i es puguin anar obrint a la mida real, ampliant informació... jugant amb les accions i ficant botons per poder accedir des de qualsevol punt del power point a la pàgina inicial. (Gaudí vida i obra)
o Activitat interactiva, què està bé i què està malament, a base de fotografies que al visualitzar-les salten a una altra diapositiva amb la resposta. (Els hàbits – mocs, pipi o caca)
o Ús del power point com una eina més d’estudi i treball a les classes d’educació artística. (Las Meninas)
...
- La imatge visual reforça el discurs!
- Mirar com han realitzat els companys el power point sobre les bondats del programari lliure. I veure que hauria de canviar el meu, afegir imatges, que sigui més interactiu. Naixement d’una idea... La creació d’un joc.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada